onsdag den 26. juni 2013

Øllebrød uden øl og ko...

... men med kærlighed og nostalgi.



Der er ikke noget der minder mig mere om min kære gamle Mormor end duften af campingvogn og øllebrød til morgenmad. Så det var ren Mormor hygge til morgenmaden i dag, dog med et par småjusteringer.

Øllebrøden bestod af:

5 skiver rugbrød (endnu en god måde at undgå madspild).
vand (bare så det dækker brødet i gryden).
1 tsk vanillesukker
soya/risdrik
sukker eller agavesirup efter smag og behag

Del rugbrødet i mindre stykker, put det i en gryde og hæld vand i så det kun lige dækker. Lad stå i 10 - 15 minutter. Kog op og tilsæt vanille og smag til med sukker eller agavesirup. Tilsæt evt lidt soya eller ris drik, hvis øllebrøden bliver for tyk. Og så er der mad.

Pynt for eksempel med en smule ris-flødeskum, banan, kiwi eller hvad man lige har i huset.

Og selvfølgelig blev det hele toppet med en kop Happuchino foran PCen ! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar